17 листопада Всесвітній день передчасно народжених дітей

17 листопада Всесвітній день передчасно народжених дітей

Цей день має на меті підвищити обізнаність про проблеми передчасних пологів і пролити світло на ризики та наслідки, з якими стикаються недоношені діти та їхні родини в усьому світі.

  • Що ж таке метод мама-«Кенгуру» і як він впливає на розвиток дітей?

Метод мама-«Кенгуру» — це догляд за недоношеними немовлятами або немовлятами з низькою вагою при постійному та тривалому контакті «шкіра-до-шкіри» з матір’ю чи батьком. Переваги з моменту народження як для немовляти, так і для матері включають покращену терморегуляцію, запобігання інфекціям, вивільнення грудного молока, позитивне сприяння фізіологічним, поведінковим, психосоціальним і нервовим наслідкам, а також знижений ризик неонатальної смертності на 40%.

  • Раді повідомити, що долучаємось до дня поспішайок і власникам карток з 17 до 24 листопада у нас буде діяти спеціальна пропозиція - знижка 50% на такі послуги: ультразвукові та функціональні дослідження,консультативні огляди спеціалістів для передчасно народжених діток.

 

  • Для запису телефонуйте за номерами:

+38 098 118 1414
+38 066 813 0160

  • Обов’язково мати з собою картку «Ранні пташки», яка засвідчує,що ви є учасником програми підтримки від ГО «Ранні пташки».

#WorldPrematurityDay2022 #WPD2022 #kangaroomothercare

Лікування
варикозу
Закрити