Вовк Зоряна : «Навчання для лікаря є життєво необхідним»

Вовк Зоряна : «Навчання для лікаря є життєво необхідним»

18 квітня 2018 року в м.Києві відбулася спеціалізована науково-практична конференція "Передовий досвід діагностики в онкогематології".

Лікарі та науковці відмічали, що нажаль, онкогематологічна патологія зростає, особливо гостро це питання стоїть в дитячому віці. Бути настороженими мають бути не тільки лікарі, але й батьки, адже саме вони першими можуть побачити зміни в фізичному стані дитини.

Прояви захворювання дуже вдало "маскуються" під різні хвороби, навіть такі "безневинні та самовиліковувані" як простудні, тому простий загальний аналіз крові може помогти вчасно розпізнати проблему.

Дана конференція надала масу цікавої та актуальної інформації, яка поможе спеціалістам у розв'язанні багатьох назрілих діагностичних питань.

А 26-27 квітня в м.Києві під егідою програми "J Project" відбувся 16 науково-практичний симпозіум з міжнародною участю "Діагностика та лікування гематологічної патології у дітей із первинними імунодефіцитами".

Розбір спільних актуальних питань у роботі, як лікарів - гематологів так і лікарів-імунологів, є позитивним,тому що працюючи разом і в одному напрямку - виграє наш спільний пацієнт.

Лікування
варикозу
Закрити