Весна минула у навчанні

Весна минула у навчанні

Доповідачами на Школі були провідні фахівці України та інших країн світу (Японія, Великобританія) в галузі гастроентерології, дієтології, ендоскопії.

20 квітня 2018 року відбулася щорічна науково-практична конференція з теми «Актуальні питання дитячої нутріціології» Основну увагу провідні фахівці України, у своїх доповідях, приділили актуальним питанням щодо проблем харчової алергії та харчової непереносимості, гастроентерологічні прояви алергії та можливості її корекції.

Окрему увагу приділено питанням шлунково-кишкових розладів у дітей, зокрема: диференціальна діагностика абдомінального болю, профілактика та усунення цих розладів. Розглянуто шляхи корекції функціонального закрепу у дітей та патогенетична терапія діарейного синдрому у малюків.

Крім того, за участю психологів, детально розглянуто актуальне питання сьогодення – нервова анорексія у дітей. Ця проблема стосується більш дівчаток, які намагаються схуднути, але не завжди фізіологічним шляхом.

17-18 травня відбулась ХІ науково-практична конференція «Сучасні аспекти раціонального харчування», де були представлені нові наукові дані у проблемах здорового, профілактичного та лікувального харчування. Ряд тем були присвячені мікробіоті людини, її впливу на патогенез внутрішніх хвороб та можливості ефективної корекції. Жваве обговорення викликали також теми дієтотерапії у лікуванні ожиріння, недостатності харчування, гастроентерологічних розладів, вітамінній та мікроелементній недостатності.

Вчимося новинам у медицині для покращення послуг нашим клієнтам.

Лікування
варикозу
Закрити