Стан нервів кінцівок можна обстежувати на УЗД.          Лікарі закладу  пройшли навчання у професора С. Менга з Австрії.

Стан нервів кінцівок можна обстежувати на УЗД. Лікарі закладу пройшли навчання у професора С. Менга з Австрії.

Майстер - клас професора Стефана Менга з університету Людвіка Максиміліана, /Відень,Австрія / пройшов 25 травня 2019 року в готелі Таурус (Львів) в рамках проведення щорічної ІІІ Школи з нервово-мязевих захворювань та захворювань периферичної нервової системи.

В рамках Безперервного навчання працівників клініки, команда лікарів ультразвукової діагностики у складі : Царук Олександри Ярославівни, Дебель Ольги Миколаївни, Мельник Ірини Петрівни, Стефанської Лесі Богданівни пройшли навчання у цьому майстер-класі, де мали змогу спілкувалися з професором Стефаном Менгом та з Філіпським Андрієм Вікторовичем , асистентом кафедри променевої діагностики ФПДО Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

Це було навчання, майстер-клас з ультразвукової діагностики ( УЗД) здорових осіб та пацієнтів з нервово-м’язовими захворюваннями та захворюваннями периферичної нервової системи.

Обстеження нервів кінцівок уже сьогодні можливо проводити не тільки за допомогою МРТ( магнітно-резонансної томографії) , а з проведенням УЗД, з виконанням функціональних проб.

В Медичній практиці «Доктор Царук» щоденно проводиться комплексна діагностика стану нервів кінцівок , починаючи з консультації лікаря- невролога, проведення нейроміографії та УЗД нервів.

Діагностика уражень нервів – тепер доступніша і простіша.

Лікування
варикозу
Закрити