Спікери на Конгресі- лікарі клініки

Спікери на Конгресі- лікарі клініки

27-29 вересня 2018р, у Львові відбувся ІІ Конгрес Української академії педіатрії спільно з Європейською академією педіатрії за участю заступника міністра охорони здоровя Олександра Лінчевського.
На заході виступили провідні медичні фахівці з усієї Європи – з доповідями про сучасний стан та перспективи медицини в Україні та світі. На відкритті ІІ Конгресу Української академії педіатрії, зокрема, виступили: президент ГО «Українська Академія Педіатрії» Леонід Дубей з доповіддю «Українська Академія Педіатрії: сьогодення і перспективи»; Чекмак Ніязі (ВООЗ) з доповіддю «Програма Імунізації в Україні: глобальні та регіональні перспективи»; Шахід Хусейн (Великобританія) з доповіддю «Сучасна неонатологія»; Сігіта Бурокіене (Литва) з доповіддю «Педіатрична допомога, орієнтована на сім’ю»; Мирослава Дрогомирецька (Україна) з доповіддю «Раннє ортодонтичне лікування дітей – важливий аспект функціонального розвитку дитини».
Громадська організація «Українська Академія Педіатрії є громадським об’єднанням, яке сприяє формуванню та розвитку єдиного педіатричного медичного простору, втіленню в Україні світових практик та досвіду в сфері педіатрії, впровадженню міжнародних стандартів надання медичних послуг, а також сприяє реформуванню педіатрії та розвитку приватної педіатричної медичної практики в Україні.

Ми горді з того,що спікерами були на Конгресі лікарі Медичної практики " Доктор Царук" - д.мед.н,професор Синоверська Ольга Богданівна та к.мед.н.,доцент Вовк Зоряна Василівна.

На Конгресі позиціонуються основні положення доказової медицини,імплементуються міжнародні Протоколи ведення основних захворювань дитячого віку. Важливо знати, щоб використовувати в клініці.

Лікування
варикозу
Закрити