Про саміт та навчання

Про саміт та навчання

Керівник закладу Олександа Царук нещодавно повернулася з новими враженнями та знаннями з Всеукраїнського медичного саміту, що відбувся у м.Києві 2 серпня 2018 року.

Вона сказала:«Будучи керівником, власником медичної практики «Доктор Царук», необхідно бути професіоналом в своїй спеціальності, а також добрим маркетологом,психологом, бізнесменом,розумно управляти персоналом і мати «кейси» на всі ситуації. Це непросто. Це НОВА КУЛЬТУРА в бізнесі. Тому я була на саміті і навчалась у найкращих фахівців в Україні.Нам треба навчити людей СЬОГОДНІ платити мало ( за профілактичні огляди та обстеження), щоб ЗАВТРА не платити багато( у разі хвороби).Будемо разом з командою закладу втілювати все це у життя.»

Бізнес-констуктор в приватній медицині – це еталонна картинка роботи медичного закладу і практичні інструменти для втілення її в життя,набір практичних порад щодо взаємодії з командою ,

маркетингові стратегії, які довели свою ефективність на ринку медичних послуг.

Все це було на Всеукраїнському медичному саміті - як концентрат практичних знань про управління бізнесом в медичному секторі України, які допомагають зміцнитися на ринку і отримувати бажаний прибуток на постійній основі.

Лікування
варикозу
Закрити