Про Міжнародний день онкохворої дитини

Про Міжнародний день онкохворої дитини

Це день, коли ви хочете взяти участь у важливій роботі, а також забезпечити утримання суспільства до проблем дитячого раку.

Символ дитячого раку - золота стрічка.

Стрічка як повідомлення "Я знаю про проблему і мені не байдуже" почала використовувати в кінці 1970-х під час захоплення дипломатичних представників США у Тегерані. Цей простий символ може призвести до бар'єрів і кордонів, сподобаючись: людині, людині, що займається стрільбою, знає про ситуацію і співпрацює.

Згідно з даними Міжнародного агентства з досліджень, кількість зареєстрованих випадків захворювання на дитячий безперервний зростає: з 165 000 зареєстрованих нових випадків до 215 000 серед дітей до 14 років і 85 000 серед дітей віком 15-19 років. Рак загрожує обіцянням інфекційних хвороб як основної причини дитячої смертності, що пов'язана з хворобою.

Проте дитячий рак - не вирок. У високих країнах рівень виникнення сягає позначок 84%.

В Україні на обліку близько п'яти тисяч онкохворих віком до 18 років. Щорічно реєструвати більше тисяч нових випадків. Повністю видужують до 70-ти відсотків хворих дітей. Цей відсоток може стати великим, якщо ми не будемо залишатися осторонь. Адже рак виліковний, якщо вчасно встановити діагноз, провести відповідну сучасну терапію і підтримку родини.

Лікування
варикозу
Закрити