ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА- ЦЕ ВАЖЛИВО

ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА- ЦЕ ВАЖЛИВО

А саме:

  1. «Актуальні питання епідеміологічної безпеки в медичній установі»

Бакуліна Галина, зав організації епід.досліджень Оболонського міжрайонного відділу лабораторних досліджень КГЛЦ МОЗ України.

  1. «Санітарно-епідеміологічний режим в Україні: нормативне законодавство, основні вимоги та стандарти роботи в лікувальному закладі»

Катреча Людмила, Провідний спеціаліст Асоціації «Служба організації інфекційного контролю» (SOIC). Аспірант Національного університету біоресурсів і природокористування України. Координатор проекту «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».3. «Європейська система гігієнічної прибирання в медичних центрах і госпіталях»Сухарєв Євген, Регіональний представник Vermop Salmon GmbH, Німеччина.Запсновник Kyiv Cleaning School (KCS). Сертифікований фахівець і практикуючий тренер з питань медичного клінінгу. 4. «Екологічна відповідальність бізнесу: турбота про навколишнє середовище».Віталій Зуєв, Регіональний менеджер компанії Diversey, Україна 5. «Європейський підхід та європейські стандарти в частині організації служби санітарно-епідеміологічного контролю і благополуччя пацієнтів»Кшиштоф Шафранський (Krzysztof Szafrański), Керівник регіону Північно-Східна Європа, Польща.Нові знання , отримані на семінарі, допоможуть персоналу закладу працювати з дотримання сучасних вимог та стандартів.

Лікування
варикозу
Закрити