Дитячий алерголог отримала нові знання

Дитячий алерголог отримала нові знання

В м. Трускавець пройшла щорічна педіатрична науково-практична конференція з міжнародною участю. Важливо відмітити новий формат конференції. Окрім академічних лекцій були проведені телеміст, три дискусійних клуби з експертами, розбір клінічних випадків, майстер-класи. Доповіді були присвячені сучасним проблемам вакцинації, проблемам респіраторного тракту, ЛОР-патологї, практичним аспектам захворювань органів травлення та іншим педіатричним проблемам.

В м. Львові відбувся ІІІ Інтернаціональний симпозіум «Захворювання кісток і суглобів та вік» присвячений проблемам вікових змін опорно-рухового апарату та ролі вітаміну Д при різних захворюваннях. Вражаючим фактом є недостатність вітаміну Д у 82% дорослого населення та 92% дитячого населення України. Згідно наказу про призначення вітаміну Д в дитячому віці він дається від одного місяця до 3 років включно щодня по 2 краплі (1000 МО) крім сонячних днів літа. Даний вітамін профілактує не тільки захворювання кісток і суглобів, а й алергічні, онкологічні, ендокринні, серцево-судинні захворювання.

В м. Києві відбулася Національна презентація нового методу діагностики алергічних захворювань «Alex-test”, який дасть можливість виявити 282 алергени харчового, побутового походження, а також встановити причину алергії на пилок рослин, шерсть тварин, різні види плясняви та інші. З середини квітня цей тест можна буде зробити в нашій клініці.

Лікування
варикозу
Закрити